070 327 28 78 info@argopal.nl
Selecteer een pagina

Tankpas

Tankpas

Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil tankpas

Bent u te veel tijd kwijt met uw administratie? Zeurt uw accountant ook altijd om bonnetjes of facturen? Weet u wat u moet doorberekenen aan uw klant? Of bent u elk kwartaal op zoek naar dat ene bonnetje om de BTW aangifte compleet te maken?

Vraag vandaag nog de Tamoil tankpas aan en bespaar tijd en brandstofkosten. Daarnaast tankt u veilig, snel en gemakkelijk wanneer het u het beste uitkomt.

Wekelijks vindt u alle transacties overzichtelijk op 1 factuur in uw mailbox, zodat u ‘m direct door kan sturen naar uw accountant. Bovendien weet u gelijk wat u kunt doorberekenen aan uw klanten. Voortaan is de BTW aangifte een peulenschil door de duidelijke vermelding van het BTW bedrag onderaan de factuur. En…met een automatische incasso kost betalen ook geen extra tijd meer.

Waar kan ik terecht met de Tamoil tankpas?

Met de Tamoil tankpas tankt u snel en gemakkelijk bij meer dan 500 tankstations in Nederland. Zonder geld op zak bent u van harte welkom bij alle Tamoil tankstations. Daarnaast wordt de Tamoil tankpas ook geaccepteerd bij een aantal andere merken. Zo bieden wij u een landelijk dekkend netwerk.

Klik op download het tankstation overzicht voor alle beschikbare locaties. De beschikbare brandstoffen en services staan er natuurlijk ook bij.

Belangrijke vragen

Waarom moet ik een formulier invullen, printen en opsturen?

Helaas hebben wij nog altijd een ‘natte’ handtekening nodig om uw aanvraag te kunnen verwerken. Sla het aanvraagformulier op en vul hem op de computer in. Verder is het een kwestie van printen en tekenen. Stuur het formulier samen met een kopie uittreksel uit de Kamer van Koophandel en een kopie bankafschrift naar de Tamoil Customer Service, Antwoordnummer 31, 2980 VB Ridderkerk. Een postzegel is niet nodig.

Zijn er kosten verbonden aan de Tamoil tankpas?

De Tamoil tankpas is gratis. Ook als uw tankpas vervangen moet worden brengen wij geen extra kosten in rekening.

Moet ik een borg betalen?

Een kredietcheck bij EDR (DAS) is onderdeel van de aanvraagprocedure. Afhankelijk van de uitkomst van dit onderzoek is het mogelijk dat wij u om een borg vragen.

Kan ik een verloren factuur alsnog opvragen?

Als Tamoil tankpashouder hebt u 24/7 toegang tot de Tamoil klantportal. Hier vindt u alle facturen terug en kunt u overzichten maken van de transacties per periode. En bent u onverhoopt de tankpas kwijt of is deze gestolen. Dan kunt u de tankpas in de portal 24/7 blokkeren.

Ik heb nog meer vragen over de Tamoil Tankpas

Hebt u meer vragen? De Tamoil Customer Service beantwoordt deze graag. Bel ons op 088 – 400 7300 of stuur een e-mail naar info@tamoil.nl.

 

Neem contact op

8 + 4 =

info@argopal.nl

070 327 28 78

Rijn 1, 2491 BH Den Haag